Fotografitë e përzgjedhura të National Geographic

Foto lajme
426
0
sample-ad

“National Geographic” ka organizuar edicionin e ri të konkursit të përvitshëm për fotot më të bukura të realizuara gjatë një viti. njëzetë e një fotot e përzgjedhura për këtë edicion janë realizuar kryesisht gjatë udhëtimeve aventureske nga amatorë e profesionistë nga e gjithë bota.

Fituesi i çdo kategorie do të përftojë shumën e 2,500 $, ndërsa çmimi i madh për fituesit midis këtyre tre kategorive do të marrë 7,500$ dhe një udhëtim në Washington D.C. për t’u bërë pjesë e seminarit fotografik të realizuar nga “National Geographic”.

Të gjitha fotografitë që marrin pjesë në konkurs mund të shihen në faqen zyrtare të “National Geographic”, qofshin ato cilësore apo jo, dhe këto që kemi bashkangjitur me lajmin, janë disa nga më impresionueset gjatë këtij konkursi.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

16 + 14 =