Genta Ismaili preferon tre flamuj

Showbizz
439
0
sample-ad

Genta Ismaili, një këngeëtare me përvojë dhe esperiencë disa vjeçare, në faqen e saj te instagramit ka publikuar një foto me tre flamuj të cilët kanë domethënie në jetën e këngëtares. Po cilët janë ata?

Flamuri i Kosovës tregonë për lidhjen e këngëtares më këtë vënd i cili është edhe origjina e saj. Porn ë Kosovë Genta ka fansat më të shumtë në numër.

Flamuri i Amerikës është i dyti. Kjo nga që këngëtarja ka pasur dhe ka lidhje të ngushtë me SHBA-në,vendin ku ka jetuar dhe vazhdon të jetojë për një periudhë kohe relativisht të gjatë .

Këngëtarja ka pohuar vetë se Shqipëria është vëndi i saj i preferuar i cili asaj i jep frymezim dhe relax, ndaj dhe nuk ka si të mos jetë e dashuruar me flamurin e vendit amë.

 

Enkeleda Bracaj

Facebook Comments

POST A COMMENT.

eighteen − 5 =