Arbëreshja që ndez debatin në rrjetet sociale

KryesoreKulture
264
0
sample-ad

Vajza në foto është një arbëreshe që ka pozuar me kostimin tipik të të parëve tanë gjatë një feste në Piana të Italisë. Foto është realizuar nga Graziano Lucito dhe është hedhur në rrjetet sociale si Twitter ose Facebook duke njohur një shpërndarje të menjëhershme. Bukuria e vajzës (ende të panjohur), me sy bojëqielli, e kombinuar edhe me kostumin e arbëreshëve është pëlqyer nga mijëra shqiptarë anembanë botës. Në rrjetet sociale ka nisur kështu edhe debate mbi prejardhjen e shqiptarëve.

/lapsi.al/

sample-ad

Article Tags

Facebook Comments

Comments are closed.