Home / Aktualitet / 10 mënyra si të bëni një mashkull të dashurohet me ju

10 mënyra si të bëni një mashkull të dashurohet me ju

Këtu janë 10 nga mënyrat më të lehta për ta bërë atë të mendojë për ju në një mënyrë të dashur.

  1. Flisni me të për detajet intime të jetës tuaj dhe pyesni për të tijat.

Tregojini atij histori qesharake nga fëmijëria juaj. Pyete se si e mori këtë mbresë. Tregojini se kujdeseni për të si person dhe gjërat do të ndryshojnë për mirë.

  1. Tregojini atij anën tuaj të prekshme.

Gjëja e rëndësishme këtu është ta bësh atë të dëshirojë të të mbrojë ty, jo ta bësh të dëshirojë të telefonojë një terapist. Pak dobësi (por jo pasiguri) është diçka e mirë. Shumë do t’ju bëjë të dukeni ngjitës dhe të dëshpëruar.

  1. Mbani kontaktin me sy.

Studimet tregojnë se kontakti i zgjatur me sy i bën burrat të dashurohen me ju.

  1. Bëjini atij një vakt të mirë.

Gratë e moshuara u thonë gjithmonë vajzave se zemra e një burri kalon nga stomaku. Epo, ata nuk gënjejnë. Shfaqja e anës suaj të amvisës do të bëjë që shumica e burrave të mendojnë për ju në një mënyrë tjetër.

  1. Largohuni nëse mendoni se ai ju merr për të mirëqenë.

Mënyra më e lehtë për t’i bërë meshkujt të kuptojnë se çfarë kanë humbur është të largoheni nga jeta e tyre, edhe nëse përkohësisht. Kur të zhdukeni, ai kupton se njerëz si ju janë të rrallë. Kjo do ta bëjë atë të kujdeset më shumë për ju sesa ta ngacmoni për të tërhequr vëmendjen e tij.

  1. Përdorni metodën e trajnimit Pavlovian.

Pavlov ishte një njeri inteligjent. Ai stërviti qentë të lehnin duke shoqëruar një shpërblim me një tingull. Ju mund të merrni frymëzim nga metoda e tij e stërvitjes duke u përpjekur t’i bëni burrat t’ju shoqërojnë me ndjenja të mira ose ndjenja të fuqisë. Duke i komplimentuar dhe duke treguar dëshirën tuaj për ta, ata fillojnë të dëshirojnë të jenë gjithnjë e më pranë jush.

  1. Bëni dashuri rregullisht dhe shpesh.

Nëse ish-i është i mirë, ka shumë mundësi që hormonet e tij ta bëjnë atë të jetë “i kujdesshëm” sesa thjesht “shpërblyes”.

  1. Gjithashtu vepro si mik.

Gjëja e fundit që burrat duan të kenë pranë tyre është një vajzë që duket më e interesuar në lidhje sesa djali me të cilin flet. Nëse dëshironi që ai të kujdeset për ju, trajtojeni atë si një mik i cili gjithashtu ju intereson edhe jashtë.

  1. Mbajeni dorën e saj.

Ky gjest i thjeshtë në të vërtetë çliron hormone që stimulojnë dashurinë tek burrat.

  1. Komunikoni dëshirën tuaj.

E vetmja gjë që burrat duan më shumë se gjithçka është të kërkohen. T’i tregosh se e dëshiron atë ndoshta do ta bëjë atë të kujdeset për ty.

Check Also

Brenda burgut ku po mbahet ish-polici që vrau George Floyd

Ish-polici që vrau George Floyd po mbahet në një burg të sigurisë së lartë, ndërkohë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 1 =